ZOL JOB FAIR – Ondersteunende diensten

Jobevent voor studenten en werkenden

ZOL JOB FAIR?

ZOL JOB FAIR is een uniek jobevent in een sfeervolle setting waar je alles te weten komt over werken in ZOL. Rondleidingen in het ziekenhuis combineren we met een gezellige namiddag waar je met onze sympathieke ZOLlers in gesprek kan gaan.
 
PS: Laat de kans zeker niet liggen om er samen met ons een gezellige namiddag/avond van te maken! Drankjes en hapjes nemen wij voor onze rekening!

Voor wie?

De ZOL JOB FAIR is hét uitgelezen jobevent voor iedereen die in de zorgsector wil werken. Om de beste zorgen te kunnen bieden aan onze patiënten hebben we ook heel wat ondersteunende diensten binnen ons ziekenhuis. Zij zijn een belangrijke schakel in ZOL! Denk aan medewerkers schoonmaak, keukenmedewerkers, technische profielen, apothekers, farmaceutisch technisch assistenten en medewerkers centrale sterilisatie, You name it! In ZOL is er vroeg of laat een job voor jou! Zowel studenten als reeds werkenden zijn van harte welkom!

Programma

Er zijn bij deze ZOL JOB FAIR twee instapmomenten: om 14u00 en om 16u30. We trappen de ZOL JOB FAIR af met een warm onthaal! Na een kort welkom is het tijd om samen met een van onze collega’s de gangen van het ziekenhuis te verkennen. De bestemming die bepaal jij! Afhankelijk van je interesse kan je een kijkje gaan nemen achter de schermen van de afdeling waar jij graag meer over zou willen weten. Keuze genoeg in ZOL. Laat ons vooraf via het inschrijvingsformulier wel even weten voor welke rondleiding je kiest.

Heb je je ogen uitgekeken in ZOL, dan is het tijd voor een verfrissend drankje in onze betoverende ZOL JOB FAIR tent. Daar kan je trouwens ook even stoom afblazen aan een van onze leuke standen. Onze ZOLlers beantwoorden er met veel plezier alle vragen die je nog in de tank hebt zitten. Zelfs als dat betekent dat ze je door een loonsimulatie, het opleidingsaanbod of de aanwervingsprocedure moeten loodsen.

INSTAPMOMENT 1
• 14u00 Ontvangst
• 14u20 Welkom
• 14u30-15u30 Rondleiding
• 15u30-16u00 Hapje, drankje en opening beursstanden
• 16u30 Einde instapmoment 1

INSTAPMOMENT 2
• 16u30 Ontvangst
• 16u50 Welkom
• 17u00-18u00 Rondleiding
• 18u00-18u30 Hapje, drankje en opening beursstanden
• 19u30 Einde

Rondleidingen

Tijdens de ZOL JOB FAIR kan je samen met een van onze ZOllers de gangen van het ziekenhuis verkennen. Wij vinden het belangrijk dat je een antwoord krijgt op al je vragen. Daarom sturen we je op pad met onze experten. Hieronder vind je een overzicht van de rondleidingen die, afhankelijk van je beroepsprofiel of studierichting, het meest geschikt zijn voor jou. 
  

Je kan één rondleiding kiezen. Eke rondleiding duurt zo’n 60 minuten.

Bij iedere rondleiding vermelden we welke doelgroep we voor ogen hebben bij het opstellen van de route.
 
Zit de rondleiding erop? Volg onze experten dan gewoon terug naar de tent. Daar heb je voldoende tijd voor een drankje in onze betoverende ZOL JOB FAIR tent. Of om onze medewerkers aan te spreken.

Traject 1:
Schoonmaak


Wat?

We nemen je mee langs de lokalen van onze dienst Schoonmaak en tonen hoe belangrijk de rol van deze medewerkers is in het ziekenhuis.

Voor wie?

Iedereen die kickt op hygiëne, orde en netheid.

Traject 2:
Keuken

Wat?

Deze rondleiding neemt je mee op een tocht langs de Keuken, de afwas, de portionering , de refter en veel meer. Je komt er achter (bijna) alle geheimen van onze keuken.

Voor wie?

Iedereen voor wie in de keuken staan een tweede natuur is maar ook, mensen met horeca- en verkoopervaring.

Traject 3: Technische Dienst

Wat?

Van de schrijnwerkerij, tot de werkplaats, onze technische installaties en de werkruimte van onze ingenieurs en architecten… Tijdens deze rondleiding word je ondergedompeld in de technische wereld die schuilgaat in ZOL.

Voor wie?

Iedereen met een technische achtergrond op hoger secundair of bachelor niveau.

Traject 4:
Apotheek

Wat?

Tijdens deze rondleiding neem je een kijkje achter de schermen van onze ziekenhuisapotheek.

Voor wie?

Iedereen die gefascineerd is door geneesmiddelen en voorschriften zoals (ziekenhuis)apothekers en farmaceutische assistenten.

Traject 5:
Centrale Sterilisatie

Wat?

Tijdens deze rondleiding neem je een kijkje achter de schermen van onze dienst centrale sterilisatie.

Voor wie?

Iedereen die gefascineerd is door het steriel maken van medische materialen.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet contact op te nemen met Sophie Houben (ZOL Talent Center)