ZOL JOB FAIR – Zorg

Jobevent voor studenten en werkenden

ZOL JOB FAIR?

ZOL JOB FAIR is een uniek jobevent in een sfeervolle setting waar je alles te weten komt over werken in ZOL. Rondleidingen in het ziekenhuis combineren we met een gezellige namiddag waar je met onze sympathieke ZOLlers in gesprek kan gaan. 
 
PS: Laat de kans zeker niet liggen om er samen met ons een gezellige namiddag/avond van te maken! Drankjes en hapjes nemen wij voor onze rekening!

Voor wie?

De ZOL JOB FAIR op donderdag 21 maart 2024 is hét uitgelezen jobevent voor verpleegkundigen, vroedkundigen, medisch laboratoriumtechnologen, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, technologen medische beeldvorming, logopedisten, psychologen, diëtisten, sociaal werkers en healtcare management assistants. Zowel studenten als reeds werkenden zijn van harte welkom!

Programma

Om 16u30 trappen we de ZOL JOB FAIR af met een warm onthaal! Na een kort welkom is het tijd om samen met een van onze helden de gangen van het ziekenhuis te verkennen. De bestemming die bepaal jij! Afhankelijk van je interesse kan je een kijkje gaan nemen achter de schermen van de afdeling waar jij graag meer over zou willen weten. Keuze genoeg in ZOL. Laat ons vooraf via het inschrijvingsformulier wel even weten voor welke rondleiding je kiest.
 
Heb je je ogen uitgekeken in ZOL, dan is het tijd voor een verfrissend drankje in onze betoverende ZOL JOB FAIR tent. Daar kan je trouwens ook even stoom afblazen aan een van onze leuke standen. Onze helden beantwoorden er met veel plezier alle vragen die je nog in de tank hebt zitten. Zelfs als dat betekent dat ze je door een loonsimulatie, het opleidingsaanbod of de aanwervingsprocedure moeten loodsen. Pro tip: laat zeker de kans niet liggen om een afspraak te maken met het ZOL Talent Center. Zin om wat te blijven hangen? Doe dat dan zeker!
 
• 16u30 – 17u00: onthaal
• 17u00 – 17u30: welkomstwoord
• 17u30 – einde: rondleidingen en bezoek interactieve beursstanden

Rondleidingen

Tijdens de ZOL JOB FAIR kan je samen met een van onze helden de gangen van het ziekenhuis verkennen. Wij vinden het belangrijk dat je een antwoord krijgt op al je vragen. Daarom sturen we je op pad met onze medische experten. Hieronder vind je een overzicht van de rondleidingen die, afhankelijk van je beroepsprofiel of studierichting, het meest geschikt zijn voor jou.

Je kan één rondleiding kiezen. Wil je je als verpleegkundige volledig laten onderdompelen in de wondere wereld van ZOL? Kies dan zeker voor de algemene rondleiding. Meer weten over een specifieke dienst of specialisatie? Kies dan voor de rondleiding die het best aansluit bij jouw profiel.
Bij iedere rondleiding vermelden we welke doelgroep we voor ogen hadden bij het opstellen van de route.

Zit de rondleiding erop? Volg onze experten dan gewoon terug naar de tent. Daar heb je voldoende tijd voor een drankje en een hapje in onze betoverende ZOL JOB FAIR tent. Of om onze helden aan te spreken.

Traject 1:
Chirurgie, Inwendige geneeskunde of ouderenzorg


Wat?

Wil je ZOL gewoon beter leren kennen? Dan is deze algemene rondleiding iets voor jou! We nemen je mee op pad door de gangen van ZOL en tonen je verschillende interessante diensten. Zo loop je langs verschillende highlights van ZOL.

Voor wie?

Vroedkundigen en verpleegkundigen

Traject 2:
Moeder en kind

Wat?

Tijdens deze rondleiding bezoek je de diensten materniteit, intensieve zorgen materniteit, verloskamer en neonatologie.

Voor wie?

Vroedkundigen

Traject 3:
Pediatrie en neonatologie

Wat?

Tijdens deze rondleiding krijg je meer info over wat het betekent om als verpleegkundige aan de slag te zijn op de dienst pediatrie en neonatologie.

Voor wie?

Verpleegkundigen

Traject 4:
Healthcare Management Assistants

Wat?

Ben je Healthcare Management Assistant? Dan is deze rondleiding voor jou! We geven je alle informatie over het leven als HMA in ZOL.

Voor wie?

Health Care Management Assistants

Traject 5:
Psychiatrie

Wat?

Ben je psychiatrisch verpleegkundigen, sluit je dan aan bij deze rondleiding.
Zo leer je kennismaken met de psychiatrische werking in het ZOL.

Voor wie?

Psychiatrisch Verpleegkundigen

Traject 6:
Spoedgevallen

Wat?

Tijdens deze rondleiding maak je kennis met de werking en organisatie van de dienst spoedgevallen.

Voor wie?

Verpleegkundigen

TRAJECT 7:
OPERATIEKWARTIER/
INTERVENTIONEEL CENTRUM

Wat?

Volg je deze rondleiding dan bezoek je het operatiekwartier en het interventioneel centrum.

Voor wie?

Verpleegkundigen

TRAJECT 8:
INTENSIEVE ZORGEN EN CARDIALE INTENSIEVE

Wat?

Volg je deze rondleiding dan bezoek je Intensieve zorgen en cardiale intensieve.

Voor wie?

Verpleegkundigen

Traject 9:
Medische beeldvorming en nucleaire geneeskunde

Wat?

Dit traject bezoekt de diensten Medische beeldvorming en Nucleaire geneeskunde.

Voor wie?

Technologen medische beeldvorming en verpleegkundigen

TRAJECT 10:
KLINISCH LABO EN LABO PATHOLOGIE

Wat?

In dit traject krijg je de kans om de laboratoria van ZOL te leren kennen.

Voor wie?

Medisch laboratoriumtechnologen

Traject 11:
Kine – Ergo – Logo

Wat?

In dit traject krijg je de kans ondergedompeld te worden in de werkzaamheden van kinesitherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten in ZOL.

Voor wie?

Kinesitherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten

Traject 12:
Patiënten-begeleiding, Psychologie en Diëtiek

Wat?

In dit traject krijg je de kans ondergedompeld te worden in de werkzaamheden van onze dienst patiëntenbegeleiding, de werking van onze psychologie en diëtist. Afhankelijk van jouw beroepsprofiel word je toegewezen aan de juiste rondleiding.

Voor wie?

Diëtisten, psychologen en sociaal werkers

Heb je nog vragen?

Aarzel niet contact op te nemen met Sophie Houben (ZOL Talent Center)